Praktijk voor Hypnotherapie – Judith Bosman

Als je contact met me hebt opgenomen kan het prettig zijn om eerst telefonisch kennis te maken. Je wilt er misschien eerst achter komen of je bij mij aan het juiste adres bent met jouw veranderwens of meer informatie krijgen over praktische zaken. Tevens kan ik dan een inschatting maken of ik je hierbij kan helpen. Het is ook een manier voor je om een eerste indruk te krijgen of ‘het klikt’ met mij. Deze telefonische kennismaking is kosteloos.

Als je besluit verder te gaan maken we een afspraak voor de intake. Tijdens de intake bespreken we uitgebreid waar je aan wilt werken. Hierbij wil ik er graag met je achter komen wat er ‘onder’ je klacht of hulpvraag zit omdat het vaak helpend is om juist daarmee te gaan werken. Ik zal met een voorstel op maat komen over hoe we hiermee aan het werk kunnen gaan. We zullen samen haalbare en concrete doelen voor de therapie formuleren zodat je weet waar je naartoe werkt. Ook zal ik uitleg geven over hoe ik werk met hypnose/trance en vanzelfsprekend beantwoord ik al je vragen.

Tijdens de behandeling zijn je doelen en het oplossen van je klachten de leidraad. Iedere keer wordt nabesproken wat het effect is van de voorgaande sessie en wordt gekeken naar het vervolg daarop. Je eigen ideeën daarover, jouw inbreng en inzet zijn belangrijk. Als therapeut beschouw ik het als mijn taak om ‘de rode draad’ vast te houden zodat je gericht met je doelen bezig kunt blijven of bijstellen daar waar nodig. Het is mijn deskundigheid en verantwoordelijkheid dat een cliënt zich veilig voelt in het behandelingsproces.

Deel deze pagina..

ALGEMENE INFO

Kosten:
Zowel de intake als de sessies kosten € 110,-. Dit is vrij van btw.
Een sessie duurt gemiddeld 5 kwartier. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van de sessies. Hypnotherapie valt bij hen onder alternatieve geneeswijzen.
Bekijk hier de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Online sessies:

Sessies door middel van beeldbellen in de beveiligde omgeving van Clickdoc zijn mogelijk.

Praktijkadressen:

Proveniersplein 16-B
3033EC Rotterdam

Herfstpad 4
2614WD Delft

Bereikbaarheid: De praktijk in Rotterdam ligt direct achter treinstation Rotterdam Centraal, en is met alle OV dus goed bereikbaar. In de wijk en op de parkeerplaats achter het station geldt betaald parkeren. De praktijk is op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor rolstoelen. De praktijk in Delft ligt op ongeveer 25 minuten lopen vanaf station Delft en 5 minuten lopen vanaf bus lijn 61, halte van der Lelijstraat. In de directe omgeving is ruimschoots gratis parkeergelegenheid. De praktijk in Delft is op de eerste verdieping en niet toegankelijk voor rolstoelen.

Privacy waarborging

Download hier het privacy document met betrekking tot uw persoonlijke en medische gegevens.

Klachtregeling

Ondanks mijn inzet kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over mijn behandeling of bejegening. Ik nodig je graag uit om dit in eerste instantie met mij te bespreken. Mochten we hier samen niet uitkomen dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de NBVH.  Klik hier voor meer informatie.

Praktijkgegevens

Registertherapeut NBVH nummer: 99125
Registratienummer RBCZ: 403027R
KvK: 24461567